wanneer komt tussen kunst en kitsch op tv

wanneer komt tussen kunst en kitsch op tv

Ben je een fan van het populaire NPO-programma Tussen Kunst en Kitsch en wil je weten wanneer het weer op tv te zien is? Dan ben je hier op de juiste plek! In deze sectie vind je alle informatie die je nodig hebt, inclusief het uitzendschema en de televisiegids.

Tussen Kunst en Kitsch is een geliefd programma waarin experts kunstwerken en antiquiteiten beoordelen. Of je nu geïnteresseerd bent in antieke meubels, schilderijen, juwelen of andere waardevolle objecten, dit programma biedt een fascinerende kijk in de wereld van kunst en erfgoed.

Om ervoor te zorgen dat je geen enkele aflevering mist, kun je de televisiegids raadplegen voor de uitzenddata. Of je nu via de NPO of een andere zender kijkt, de televisiegids helpt je bij het plannen van je kijkavonden.

Daarnaast kun je ook het uitzendschema raadplegen voor een overzicht van alle afleveringen. Op die manier blijf je op de hoogte van de nieuwste vondsten en interessante verhalen die in het programma worden gedeeld.

Kortom, als je nieuwsgierig bent naar wanneer Tussen Kunst en Kitsch weer op tv komt, hoef je niet verder te zoeken. Raadpleeg de televisiegids en het uitzendschema en mis geen enkel moment van dit boeiende NPO-programma!

Wanneer begint Tussen Kunst en Kitsch?

Het is weer bijna tijd voor een nieuw seizoen van het populaire programma Tussen Kunst en Kitsch! Ben jij een liefhebber van kunst en antiek en wil je graag weten wanneer het nieuwe seizoen van start gaat? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Het is altijd spannend om te ontdekken wanneer je favoriete programma weer op tv te zien is. Maar maak je geen zorgen, we hebben het voor je uitgezocht. Het nieuwe seizoen van Tussen Kunst en Kitsch begint op 23 september. Noteer deze datum alvast in je agenda, want je wilt dit niet missen!

Heb je toevallig nog een bijzonder kunstobject of antiek stuk dat je graag wilt laten taxeren? Zorg ervoor dat je er klaar voor bent om je waardevolle vondsten aan de experts te tonen wanneer Tussen Kunst en Kitsch weer op tv is. Het is dé kans om meer te weten te komen over de achtergrond en de waarde van je geliefde objecten.

wanneer begint tussen kunst en kitsch

Dit seizoen belooft weer interessante vondsten, boeiende verhalen en deskundig advies van de experts. Benieuwd wat er dit keer tevoorschijn komt? Zorg ervoor dat je erbij bent en vergeet niet te kijken naar Tussen Kunst en Kitsch wanneer het nieuwe seizoen begint. Laat je verrassen door de prachtige objecten en wie weet ontdek jij wel een verborgen schat in huis!

Afleveringen van Tussen Kunst en Kitsch op tv

Volg de spannende afleveringen van Tussen Kunst en Kitsch op tv en ontdek de waardevolle kunstwerken die door de presentator en de experts worden besproken. In dit geliefde programma worden bijzondere vondsten en antieke objecten geanalyseerd en getaxeerd. Iedere aflevering staat garant voor interessante ontdekkingen en boeiende verhalen.

Of het nu gaat om een zeldzaam schilderij, een waardevolle antieke klok of een uniek juweel, de experts van Tussen Kunst en Kitsch geven gedetailleerde informatie en waardebepalingen. Elke aflevering wordt gekenmerkt door de enthousiaste reacties en verwondering van de deelnemers wanneer ze te horen krijgen wat hun voorwerp waard is.

Tijdens de afleveringen krijgen kijkers de kans om meer te leren over verschillende kunststijlen, historische periodes en de technieken die gebruikt werden bij het maken van de objecten. Het programma is niet alleen vermakelijk, maar ook educatief en biedt inzichten in de kunstwereld en de waarde van erfgoed.


Quotes van de experts:

“Dit is een bijzondere vondst, het schilderij heeft een interessante geschiedenis en een unieke signatuur.” – Expert 1

“Deze antieke klok is een prachtig voorbeeld van vakmanschap uit die tijd. Een waardevol stuk met een verbluffende restauratie.” – Expert 2

De afleveringen van Tussen Kunst en Kitsch worden uitgezonden op NPO 1 en zijn te vinden in de televisiegids en het uitzendschema. Mis geen enkele uitzending en geniet mee van de fascinerende wereld van kunst en antiek!

afleveringen tussen kunst en kitsch op tv

Blijf op de hoogte van nieuwe afleveringen en laat je inspireren door Tussen Kunst en Kitsch, het programma dat kunst en kitsch verbindt en een blik werpt op de waarde van erfgoed en verzamelobjecten.

Online kijken naar Tussen Kunst en Kitsch

Wil je Tussen Kunst en Kitsch online kijken? Geen probleem! Je kunt geen enkele aflevering missen en het programma op je gemak volgen via de officiële NPO website of andere online streamingplatforms.

Met een paar simpele stappen kun je genieten van dit geliefde NPO-programma waarin kunstobjecten en antiquiteiten worden getaxeerd. Of je nu geïnteresseerd bent in het ontdekken van verborgen schatten of gewoon wil genieten van de fascinerende wereld van kunst, online kijken biedt jou de flexibiliteit om te kijken wanneer het jou uitkomt.

Om Tussen Kunst en Kitsch online te kijken, bezoek je gewoon de officiële NPO website en zoek je naar de afleveringen van het programma. Je kunt ook gebruik maken van andere online streamingplatforms waarop de serie beschikbaar is.

Ben je onderweg of wil je het programma bekijken op je tablet of smartphone? Geen zorgen! Veel streamingdiensten bieden ook apps aan, zodat je Tussen Kunst en Kitsch kunt bekijken waar je maar wilt.

Of je nu kunstliefhebber bent of nieuwsgierig bent naar de waarde van je eigen kunstobjecten, Tussen Kunst en Kitsch biedt een informatief en vermakelijk programma voor iedereen.

Trek een comfortabele stoel aan, maak jezelf gemakkelijk en laat je meevoeren in de boeiende wereld van kunst en antiek. Online kijken naar Tussen Kunst en Kitsch is de perfecte manier om je kennis over kunst te vergroten en misschien zelfs wel een paar verborgen schatten te ontdekken!

Wacht dus niet langer en ontdek de online mogelijkheden om Tussen Kunst en Kitsch te kijken. Mis geen enkele aflevering en haal het beste uit dit populaire NPO-programma.

  1. Bezoek de officiële NPO website.
  2. Zoek naar Tussen Kunst en Kitsch.
  3. Klik op de aflevering die je wilt kijken.
  4. Geniet van het programma!

Presentator en experts van Tussen Kunst en Kitsch

Maak kennis met de gepassioneerde presentator en de deskundige experts van het geliefde programma Tussen Kunst en Kitsch. Deze specialisten zijn verantwoordelijk voor het beoordelen van kunstobjecten en waardevolle antiquiteiten, en bieden waardevolle inzichten aan kijkers van alle leeftijden.

De presentator van Tussen Kunst en Kitsch is niemand minder dan Frits Sissing. Met zijn charme en kennis van kunst neemt hij de kijkers mee op een boeiende reis door de wereld van antiek en verzamelobjecten. Hij weet als geen ander de juiste vragen te stellen en interessante achtergrondinformatie te bieden.

Naast de presentator zijn er ook verschillende experts die betrokken zijn bij het programma. Deze experts hebben elk hun eigen specialisatie, of het nu gaat om schilderijen, meubels, keramiek, juwelen, of andere waardevolle objecten. Ze zijn echte autoriteiten in hun vakgebied en bieden waardevolle informatie en taxaties aan de deelnemers van het programma.

Samen vormen de presentator en de experts een team van ervaren professionals die de kijkers van Tussen Kunst en Kitsch een unieke kijk geven op de wereld van kunst en antiek. Ze maken het programma niet alleen informatief, maar ook entertaining en toegankelijk voor een breed publiek.

FAQ

Wanneer komt Tussen Kunst en Kitsch op tv?

Tussen Kunst en Kitsch wordt regelmatig uitgezonden op NPO. Raadpleeg de televisiegids of het uitzendschema voor de exacte uitzenddata.

Wanneer begint het nieuwe seizoen van Tussen Kunst en Kitsch?

De startdatum van het nieuwe seizoen van Tussen Kunst en Kitsch wordt binnenkort bekendgemaakt. Houd de aankondigingen in de gaten en mis het niet!

Waar kan ik afleveringen van Tussen Kunst en Kitsch op tv volgen?

Je kunt de afleveringen van Tussen Kunst en Kitsch volgen op NPO. Raadpleeg de televisiegids voor de uitzendtijden en zorg ervoor dat je niets mist van dit geliefde programma.

Hoe kan ik Tussen Kunst en Kitsch online kijken?

Je kunt Tussen Kunst en Kitsch online kijken via de officiële NPO website of andere online streamingplatforms. Zo kun je gemakkelijk elke aflevering op je eigen tijd bekijken.

Wie zijn de presentator en experts van Tussen Kunst en Kitsch?

Frits Sissing is de presentator van Tussen Kunst en Kitsch. Het programma wordt ondersteund door verschillende experts, waaronder Emiel Aardewerk, Martijn Akkerman, Cunera van Selm, en Bas Hesselink.