tussen kunst en kitsch wanneer op tv

tussen kunst en kitsch wanneer op tv

Ben je benieuwd wanneer het populaire televisieprogramma Tussen Kunst en Kitsch weer op tv te zien is? Lees verder om alle details te weten te komen over de volgende uitzending en het taxatieteam dat verborgen schatten in huis opspoort!

Tussen Kunst en Kitsch is een geliefd NPO-televisieprogramma waarin antiekexperts kunstwerken en voorwerpen taxeren. Dit kunstprogramma, gepresenteerd door Frits Sissing, trekt een groot aantal kijkers met zijn unieke mix van kunst en kitsch. Het programma is een ware favoriet onder kunstliefhebbers en trekt wekelijks een groot publiek.

Binnenkort kun je weer genieten van een nieuwe aflevering van Tussen Kunst en Kitsch. Het programma wordt regelmatig uitgezonden op NPO 1. Mis geen enkele uitzending en blijf op de hoogte van de kijkcijfers!

In Tussen Kunst en Kitsch zijn er verschillende experts met verschillende expertises. Deze experts hebben jarenlange ervaring en kunnen een waardebepaling doen van jouw kunstobjecten. Van schilderijen en juwelen tot meubels en porselein, het taxatieteam van Tussen Kunst en Kitsch kan het allemaal aan.

Een van de hoogtepunten van Tussen Kunst en Kitsch is de waardebepaling van kunst en antiek. De experts onthullen regelmatig verborgen schatten en verrassen de deelnemers met onverwachte waardes. Wie weet heb jij ook wel een waardevol kunstwerk in huis!

Als kunstliefhebber is Tussen Kunst en Kitsch een must-watch programma. Naast waardevolle informatie over kunst en antiek, biedt het programma ook interessante verhalen achter de objecten die worden getaxeerd. Het is een unieke kans om meer te leren over kunstgeschiedenis en om te genieten van prachtige kunstwerken.

Houd de tv-gids in de gaten en mis geen enkele aflevering van Tussen Kunst en Kitsch. Blijf geïnformeerd en laat je verrassen door het spannende moment wanneer de verborgen schatten in jouw huis worden onthuld. Kijk uit naar de volgende uitzending!

NPO tussen Kunst en Kitsch – een korte introductie

Tussen Kunst en Kitsch is een populair NPO-televisieprogramma dat kunstwerken en voorwerpen taxeert. Het programma wordt gepresenteerd door Frits Sissing en trekt een groot aantal kijkers. Met experts op het gebied van antiek en kunst, biedt Tussen Kunst en Kitsch een unieke kijk op waardevolle objecten en hun geschiedenis.

“Tussen Kunst en Kitsch is een inspirerend programma dat kunst en antiek tot leven brengt. Het fascineert me elke keer weer om te zien welke verborgen schatten er tevoorschijn komen.” – Frits Sissing, presentator

In dit kunstprogramma komen allerlei soorten voorwerpen aan bod, zoals schilderijen, keramiek, meubels, juwelen en nog veel meer. De antiekexperts nemen de tijd om elk object zorgvuldig te onderzoeken en geven waardevolle informatie over de achtergrond en de waarde ervan. Of je nu een kunstliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar de verborgen schatten in Nederlandse huizen, Tussen Kunst en Kitsch is een programma dat je niet wilt missen.

Wanneer wordt Tussen Kunst en Kitsch uitgezonden?

Benieuwd wanneer je kunt genieten van een nieuwe aflevering van Tussen Kunst en Kitsch? Het programma wordt regelmatig uitgezonden op NPO 1. Check hieronder de uitzendtijden en blijf op de hoogte van de kijkcijfers!

 • Dag: Elke woensdag
 • Tijd: 20:30 uur

Zorg ervoor dat je op tijd voor de buis zit om geen enkel waardevol moment van Tussen Kunst en Kitsch te missen!

kunst en kitsch uitzending

“Tussen Kunst en Kitsch biedt niet alleen een boeiend inzicht in de wereld van kunst en antiek, maar ook een prachtige kans om de verborgen schatten in ons land te ontdekken.” – Frits Sissing

Expertises in het tv-programma

In het televisieprogramma Tussen Kunst en Kitsch zijn er verschillende experts die elk gespecialiseerd zijn in een specifieke kunstvorm of categorie van voorwerpen. Deze experts hebben jarenlange ervaring en brengen hun expertise in om waardebepalingen te doen voor kunstobjecten die door de deelnemers worden meegebracht.

De experts in Tussen Kunst en Kitsch hebben verschillende achtergronden en deskundigheid opgebouwd in diverse gebieden van kunst en antiek. Zo zijn er experts op het gebied van schilderijen, keramiek, juwelen, meubels, en nog veel meer. Iedere expert heeft een diepgaande kennis en een scherp oog voor detail, waardoor ze in staat zijn om de waarde van verschillende kunstobjecten en antiek nauwkeurig te taxeren.

De verschillende expertises in Tussen Kunst en Kitsch omvatten onder andere:

 • Schilderijen en tekeningen
 • Beeldhouwwerken en sculpturen
 • Keramiek en porselein
 • Zilverwerk en juwelen
 • Meubels en interieur
 • Oosterse kunst en voorwerpen
 • Designobjecten

Elke expert brengt zijn unieke kennis en vaardigheden mee naar het programma, waardoor de kijkers kunnen genieten van een breed scala aan kunst en antiek dat wordt getaxeerd. Of je nu een kunstwerk hebt geërfd, een interessant voorwerp hebt gevonden op een rommelmarkt, of gewoon nieuwsgierig bent naar de waarde van een item in jouw bezit, de experts in Tussen Kunst en Kitsch staan klaar om je te helpen.

“De experts in Tussen Kunst en Kitsch hebben een immense kennis op het gebied van kunst en antiek. Ze hebben oog voor detail en de juiste expertise om waarde te bepalen. Het is fascinerend om te zien hoe ze de verborgen schatten van de deelnemers aan het licht brengen.”

– Quote van een kijker van Tussen Kunst en Kitsch

Waardebepaling van kunst voor de tv

Een van de hoogtepunten van Tussen Kunst en Kitsch is de waardebepaling van kunst en antiek. Stel je eens voor dat een kunstwerk dat je al jaren in huis hebt, een hoge waarde blijkt te hebben! Lees verder om te ontdekken hoe deze waardebepalingen voor de tv worden uitgevoerd.

Als antiekexpert in het tv-programma Tussen Kunst en Kitsch hebben wij de expertise om kunstwerken en antiek te taxeren. Dit is een fascinerend proces waarbij we verschillende factoren in overweging nemen, zoals de herkomst, de historische waarde, de zeldzaamheid en de huidige marktwaarde.

Wanneer deelnemers hun kunstvoorwerpen aan ons laten zien, analyseren we zorgvuldig elk detail en onderzoeken we de achtergrond van het stuk. Soms kunnen we aan de hand van de stijl, de signatuur of andere kenmerken de maker van het kunstwerk identificeren en zo de waarde ervan bepalen.

Om een nauwkeurige waardebepaling te kunnen doen, is het belangrijk dat we toegang hebben tot uitgebreide referentiematerialen en dat we op de hoogte zijn van de recente prijsontwikkelingen binnen de kunstmarkt. We werken nauw samen met veilinghuizen, galerieën en andere experts om ervoor te zorgen dat onze taxaties up-to-date en accuraat zijn.

“Het is altijd spannend om te ontdekken welke schatten mensen in huis hebben. Het is een privilege om mensen te kunnen vertellen dat hun kunstwerk veel waardevoller is dan ze ooit hadden kunnen denken.”

Het taxatieproces wordt opgenomen tijdens de uitzendingen van Tussen Kunst en Kitsch. Op die manier kunnen kijkers meegenieten van de reacties van de deelnemers en de onthulling van de waarde van hun kunstvoorwerpen. De waardebepalingen vinden plaats op verschillende locaties door het hele land, waardoor er een gevarieerde en interessante mix van objecten wordt getaxeerd.

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw kunstwerk? Misschien heb je wel een verborgen schat in huis! Blijf kijken naar Tussen Kunst en Kitsch en wie weet zie je binnenkort de waardebepaling van jouw kunstvoorwerp op televisie.

waardebepaling kunst voor tv

 • Leer meer over de kunstwereld en de marktwaarde van verschillende voorwerpen.
 • Ontdek hoe kunstexperts te werk gaan en krijg inzicht in het taxatieproces.
 • Bekijk spannende waardebepalingen en onthullingen.

Tussen Kunst en Kitsch: een programma voor kunstliefhebbers

Tussen Kunst en Kitsch is een must-watch programma voor kunstliefhebbers. Het biedt niet alleen waardevolle informatie over kunst en antiek, maar ook interessante verhalen achter de objecten die worden getaxeerd. Dit populaire tv-programma heeft een grote schare trouwe kijkers en is geliefd bij het Nederlandse publiek.

Wanneer je naar Tussen Kunst en Kitsch kijkt, maak je deel uit van een boeiende reis door de wereld van kunst en antiek. De antiekexperts beoordelen en taxeren allerlei objecten, van schilderijen en beeldhouwwerken tot keramiek en juwelen. Ze delen hun kennis en expertise, waardoor kijkers meer te weten komen over kunstgeschiedenis, stijlen en technieken.

“Tussen Kunst en Kitsch is een bron van inspiratie voor kunstliefhebbers. Het programma laat zien dat kunst en antiek niet alleen waardevol zijn, maar ook een verhaal vertellen. Het is fascinerend om te horen hoe een object is ontstaan, wie de maker is en welke waarde het vertegenwoordigt.”

– Een enthousiaste kijker

Daarnaast biedt Tussen Kunst en Kitsch een inkijkje in het leven van de experts die de objecten taxeren. Ze vertellen over hun ervaringen, bijzondere ontdekkingen en interessante ontmoetingen met mensen die hun kunst willen laten taxeren. Dit geeft het programma een persoonlijke en menselijke touch, waardoor het nog boeiender wordt om naar te kijken.

Of je nu zelf kunst verzamelt, geïnteresseerd bent in antiek of gewoon nieuwsgierig bent naar de waarde van objecten, Tussen Kunst en Kitsch biedt voor ieder wat wils. Het combineert educatie, entertainment en spanning in één programma.

Benieuwd naar de volgende uitzending van Tussen Kunst en Kitsch? Houd de uitzendtijden in de gaten en mis geen enkel waardevol moment!

Kijk uit naar de volgende Tussen Kunst en Kitsch-uitzending!

Wil je geen enkele aflevering van Tussen Kunst en Kitsch missen? Zorg er dan voor dat je regelmatig de tv-gids checkt. Op deze manier blijf je op de hoogte van het uitzendschema en mis je geen moment van dit spannende televisieprogramma.

Houd je ogen open voor aankondigingen over de volgende uitzending van Tussen Kunst en Kitsch. Het is altijd een spannend moment wanneer de verborgen schatten in jouw huis worden onthuld. Laat je verrassen door de waardevolle kunstwerken en antiek die door het taxatieteam worden getoond.

Blijf geïnformeerd en geniet van het kijkmoment wanneer Tussen Kunst en Kitsch weer op tv is. Dit programma biedt een unieke kijk op kunst en antiek, en je krijgt de kans om meer te leren over de verhalen achter de objecten die worden getaxeerd. Mis het niet!

FAQ

Wanneer is het televisieprogramma Tussen Kunst en Kitsch weer op tv?

Het televisieprogramma Tussen Kunst en Kitsch wordt regelmatig uitgezonden op NPO 1. Het exacte uitzendschema kan variëren, dus het is raadzaam de tv-gids in de gaten te houden voor de laatste updates.

Wie is de presentator van Tussen Kunst en Kitsch?

Het programma Tussen Kunst en Kitsch wordt gepresenteerd door Frits Sissing.

Welke expertises zijn er in het tv-programma Tussen Kunst en Kitsch?

In Tussen Kunst en Kitsch zijn er verschillende experts met expertise op verschillende gebieden. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende kunstvormen en voorwerpen, zoals schilderijen, juwelen, porselein, meubels en nog veel meer.

Hoe wordt de waardebepaling van kunst voor de tv uitgevoerd?

De waardebepaling van kunst en antiek in Tussen Kunst en Kitsch wordt uitgevoerd door de experts. Ze onderzoeken de achtergrond en kenmerken van het object en kijken naar vergelijkbare verkopen op veilingen of in kunstgalerieën om tot een waardebepaling te komen.

Waarom is Tussen Kunst en Kitsch zo populair bij kunstliefhebbers?

Tussen Kunst en Kitsch is geliefd bij kunstliefhebbers omdat het niet alleen waardevolle informatie biedt over kunst en antiek, maar ook interessante verhalen en anekdotes achter de objecten die worden getaxeerd. Het programma biedt een unieke inkijk in de kunstwereld en de passie van verzamelaars.

Wanneer is de volgende uitzending van Tussen Kunst en Kitsch?

Het uitzendschema van Tussen Kunst en Kitsch kan variëren. Raadpleeg de tv-gids om op de hoogte te blijven van de aankomende uitzendingen.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van Tussen Kunst en Kitsch?

Om op de hoogte te blijven van Tussen Kunst en Kitsch en geen enkele aflevering te missen, kun je de tv-gids raadplegen of de officiële website van NPO bezoeken voor updates en aankondigingen.